CRM

Vânzările prin intermediul insight-urilor clienților

Pentru industria de retail, soluțiile noastre CRM alimentate de Microsoft Dynamics 365 Sales și Salesforce Sales Cloud oferă marketing personalizat, recomandări personalizate și strategii de canal optimizate bazate pe insight-uri cuprinzătoare despre clienți.

În fabricație, sistemul nostru CRM urmărește comenzile, livrările și feedback-ul, asigurând o experiență fluidă pentru clienți. Utilizați insight-urile pentru a rafina produsele și serviciile, îmbunătățind satisfacția clienților atât în retail, cât și în fabricație, prin intermediul soluțiilor noastre CRM.

Managementul lanțului de aprovizionare

În sectoarele de retail și fabricație, oferim o suită cuprinzătoare de instrumente de management al lanțului de aprovizionare. Aceste instrumente acoperă gestionarea stocurilor, urmărirea comenzilor, logistică și distribuție și pot fi personalizate pentru a se integra perfect cu alte sisteme precum software-ul ERP și platformele de comerț electronic. Cu soluțiile noastre, obțineți capacitatea de a analiza datele și de a urmări indicatorii cheie de performanță (KPI) pentru optimizarea operațiunilor lanțului de aprovizionare. Prin îmbunătățirea eficienței, reducerea risipei și diminuarea costurilor, puteți stimula rentabilitatea, simultan cu crescuta satisfacție și loialitate a clienților.

Acceleratorul de Business

Simplificați procesele CRM cu Microsoft Dynamics 365 Business Accelerator. În retail, obțineți insight-uri în timp real despre clienți pentru marketing țintit, creștere a vânzărilor și loialitate. În fabricație, optimizați lanțurile de aprovizionare, îmbunătățiți comunicarea și reduceți costurile pentru o satisfacție sporită a clienților și o competivitate crescută.

Unele dintre automatizările noastre pentru sectoarele de retail și fabricație includ:

Soluții pentru Asigurarea Calității

Soluțiile noastre QA sunt adaptate pentru retail și fabricație, oferind procese facilitate și monitorizare în timp real. Aceste soluții ridica standardele de calitate, asigurând eficiență și satisfacție a clienților. Soluțiile noastre QA personalizabile optimizează operațiunile și mențin un avantaj competitiv în retail și fabricație.

Portaluri de Vânzări

În lumea competitivă a vânzărilor din retail și fabricație, portalul nostru de vânzări este instrumentul vostru esențial, oferind acces facil la cataloage de produse, prețuri și promoții pentru a vă împuternici cu informații actuale pentru succes. Utilizând această soluție, puteți gestiona eficient conturile clienților, urmări comenzile și monitoriza livrările, toate de la un singur centru, permițându-vă să luați decizii bazate pe date și să vă optimizați oferta de produse.

Asistenți de Vânzări

Asistentul nostru de vânzări bazat pe inteligență artificială și învățare automată este aliatul dvs. virtual în retail și fabricație, oferind suport în timp real, sugerând produse și ghidându-vă prin procesul de vânzare, făcând deciziile dvs. mai informate și eficiente. Puteți accesa instantaneu detalii vitale despre produse, prețuri și promoții cu asistentul nostru de vânzări, permițându-vă să răspundeți rapid la întrebările și comenzile clienților, permițându-vă să investiți mai mult timp în cultivarea relațiilor cu clienții.

Asistenți pentru linia de asamblare

Acest asistent asigură asamblarea precisă a componentelor, respectarea standardelor de calitate și oferă actualizări în timp real privind progresul pentru rezolvarea rapidă a problemelor, oferind în același timp insights valoroase pentru optimizarea proceselor, identificarea punctelor de blocaj și îmbunătățirea securității în mediul de lucru. Folosește tehnologii avansate, cum ar fi învățarea automată, pentru a minimiza erorile și întârzierile, ducând la produse de calitate superioară și clienți mulțumiți.

Specialiștii noștri la lucru

Ți-am stârnit interesul?