CRM

Verander uw juridische praktijk met onze CRM-oplossin

Onze CRM-oplossingen bieden juridische professionals en advocatenkantoren effectieve hulpmiddelen voor klantbeheer, workflowautomatisering en gestroomlijnd casemanagement. U kunt eenvoudig interacties met cliënten en cruciale details van zaken bijhouden, zodat u geen enkel detail over het hoofd ziet.

Onze opvallendste functie is automatisering van taken en workflows, zodat juristen zich kunnen concentreren op hoogwaardige taken. Automatiseer herinneringen voor deadlines, plan de follow-up van cliënten en genereer naadloos facturen.

Daarnaast bieden onze CRM-oplossingen robuuste rapportage en analyses, die waardevolle informatie leveren voor het nemen van weloverwogen beslissingen, het optimaliseren van de toewijzing van middelen en het verbeteren van de algehele efficiëntie van de juridische praktijk.

Zakelijke toepassingen

Platformen voor juridische documenten

 

Onze platforms voor juridische documenten vereenvoudigen de creatie, het beheer en de veilige opslag van juridische documenten, waardoor u minder hoeft te investeren in middelen en tijd. Ze bevorderen samenwerking, integreren met bedrijfsapplicaties en ondersteunen werken op afstand, terwijl ze de efficiëntie en kosteneffectiviteit voor juridische professionals verhogen.

Enkele automatiseringsmogelijkheden voor de juridische sector zijn

Inzicht in en classificatie van documenten

Onze op AI gebaseerde automatiseringsoplossingen stroomlijnen het beheer van juridische documenten door informatie automatisch te classificeren en te extraheren. Dit versnelt de toegang tot nauwkeurige gegevens, verbetert de efficiëntie en zorgt voor naleving van de regelgeving. Onze automatiseringen omvatten geautomatiseerde documentclassificatie, contractanalyse, documentsamenvatting, voorspellende codering en detectie van dubbele documenten, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Documenten maken met dynamische inhoud

Onze software voor documentcreatie met dynamische inhoud vereenvoudigt en versnelt de creatie van nauwkeurige juridische documenten. Door de gegevensinvoer te automatiseren via vooraf ingevulde velden en sjablonen, besparen we je tijd en zorgen we tegelijkertijd voor nauwkeurigheid en consistentie. Onze oplossing integreert naadloos met tools voor het begrijpen en classificeren van documenten en biedt zo een uitgebreide automatiseringssuite om juridische processen te stroomlijnen en de efficiëntie te verhogen.

Digitale archivering

Met geautomatiseerde digitale archivering stellen we je in staat om je volledige archief van juridische documenten te digitaliseren, zodat je altijd en overal toegang hebt. Ons platform maakt gebruik van geavanceerde machine learning en natuurlijke taalverwerking om documenten te classificeren, indexeren en taggen, waardoor het terugvinden wordt vereenvoudigd en gegevens veilig worden opgeslagen in een beveiligde cloud. De belangrijkste functies zijn geavanceerde categorisatie, veilige opslag, naadloze integratie met andere tools voor documentbeheer en eenvoudige toegang op afstand.

Documentvalidatie

Onze op maat gemaakte validatieoplossingen stroomlijnen de verificatie van essentiële juridische documenten zoals contracten en certificaten. Met behulp van geavanceerde technologie vergelijken we informatie in documenten met betrouwbare bronnen om discrepanties en fouten te identificeren. De belangrijkste functies zijn onder andere nauwkeurigheidsverificatie, veilige validatie met encryptie, automatisering om tijd te besparen en fouten te verminderen, en naadloze integratie met tools voor documentbeheer. Onze oplossing bevat ook een robuuste afhandeling van uitzonderingen, waardoor een nauwkeurige en betrouwbare validatie wordt gegarandeerd.

Onze bijen aan het werk

Interesse gewekt?