Power Automate

Geef ons een BUZZ!
BeeDigital DA Icon2

Geavanceerde automatisering

Ontdek het platform voor geavanceerde automatiseringsoplossingen. Adopteer automatisering die bekend is met goed gedocumenteerde processen, waardoor fouten en herhaling van taken worden verminderd.

Maak optimaal gebruik van Microsoft Power Automate, maak workflows met voorkeurs-apps, synchroniseer bestanden, ontvang meldingen en krijg toegang tot gegevens voor algehele efficiëntie.

Geniet van een breed scala aan kant-en-klare workflow-sjablonen voor gemakkelijk gebruik of pas workflows aan die meerdere toepassingen beslaan met behulp van low-coding functies.

Cutting-edge AI Technology

Activeer geavanceerde AI-aangedreven software om handmatige, tijdrovende en repetitieve taken te automatiseren. Bereik dit zonder enige verstoring en zonder menselijke tussenkomst.

Optimaliseer gebruikersproductiviteit naadloos met Power Automated workflows. Integreer apps om te automatiseren, van grootschalige taken tot de kleinsten.

Activeer automatisering om hands-off handmatig werk en hands-on strategieën uit te voeren, terwijl je met snelheid die deals scoort. Benut een volledig hands-off proces, alles gericht op het snel afsluiten van taken met verminderde fouten. Stroomlijn honderden taken in een enkele en beknopte workflow.

Automatiseer tijdrovende handmatige taken om beter gepositioneerd te zijn om strategische vaardigheden in te zetten.

Maak gebruik van een platform dat inclusief is in zijn technologie en naadloos integreert met meer dan 100 out-of-the-box gegevensbronnen. Geniet van de volledige voordelen van automatiseringsmogelijkheden met low-code AI.

Gemakkelijk peasy

Geniet van de gebruiksvriendelijkheid van Power Automate die zorgt voor consistente innovatie om bedrijfsprocessen te verbeteren. Ontdek mogelijkheden die zorgen voor klantbehoud en een gestage ROI. Maak gebruik van vereenvoudigde geautomatiseerde workflows tussen apps met behulp van RPA. Maximaliseer de gecombineerde kracht van RPA en API-automatiseringsmogelijkheden op het Power Automate-platform om de meest intelligente en veilige workflows te benutten.

Automatisering vereenvoudigt het werk! Maak één workflow met Power Automate en ontgrendel eindeloze automatiseringsmogelijkheden. Converteer complexe taken naar één vereenvoudigde uitvoerbare workflow, alles in enkele minuten. Maak meerstaps workflows in recordtijd.

Activeer een betere en gemakkelijkere manier om dingen gedaan te krijgen. Automatiseer tijdrovende, vaak terugkerende taken voor verhoogde productiviteit en optimale werknemerstevredenheid.

Integreer gegevensanalyse over applicaties via automatisering voor verbeterde bedrijfsefficiëntie.

Breid automatiseringsmogelijkheden uit, maak vereenvoudigde en functionele workflows met weinig of geen code.

Maak aangepaste connectors die applicaties integreren volgens de voorkeuren van klanten en on-premises bedrijfssoftware.

Integreer meerdere apps om bedrijfsprocessen naadloos te automatiseren met behulp van honderden connectors.

Integreer Power Automate met andere Microsoft- of externe apps. Geniet van meerdere app-aanbevelingen voor eenvoudige integratie. Omarm integratiemogelijkheden die honderden applicaties bestrijken.

Maak gebruik van AI Builder-functionaliteiten die het mogelijk maken voor apps om cognitieve AI-services te ontwikkelen in alledaagse workflows.

BeeDigital DA Icon2
BeeDigital Digital Automation Icon

Altijd efficiënt

Observeren van workflowprestaties voor operationele inefficiënties, analyseren en oplossingen in real-time bepalen. Gebruik het multi-step workflow-integratiesysteem van Power Automate om workflowproblemen gemakkelijk te identificeren met duidelijke oplossingen.

Altijd op de hoogte

Maak, bekijk en manipuleer workflows moeiteloos onderweg met de mobiele applicatie van Microsoft Power Automate. Maak samenwerking met het team mogelijk in een eenvoudig en samenhangend patroon, op elk apparaat, vanaf elke locatie.

Maximaliseer cloudgebaseerde werking voor snelle onboarding zonder installaties.

Veiligheid gegarandeerd!

Maak gebruik van de optie voor gegevensbescherming. Uitgesloten voorkeursgegevens in het workflow-ontwikkelingsproces.

Integreer Power Automate met andere Microsoft-producten zoals Power BI voor één krachtig pakket, bouw klantvertrouwen in het pakket op om verhoogde en terugkerende winstgevendheid te behalen.

Geniet van een scala aan Power Automate-highlights zoals ingebouwde AI-mogelijkheden, geplande en trigger-gebaseerde automatisering, gebruikersvriendelijke interface, en nog veel meer.

Hebben we je interesse gewekt?

Neem contact met ons op via…

Ik ben

Name

Van

Ik wil

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.