CRM

Inzichten in verkoopklanten

 

Voor de detailhandel bieden onze CRM-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365 Sales en Salesforce Sales Cloud marketing op maat, gepersonaliseerde aanbevelingen en geoptimaliseerde kanaalstrategieën op basis van uitgebreide klantinzichten.

In de productiesector houdt ons CRM-systeem orders, leveringen en feedback bij, zodat het traject van de klant naadloos verloopt. Gebruik inzichten om producten en diensten te verfijnen en verhoog de klanttevredenheid in zowel Retail als Manufacturing met behulp van onze CRM-oplossingen.

Beheer van de toeleveringsketen

 

In de sectoren Retail en Manufacturing bieden we een uitgebreid pakket tools voor supply chain management. Deze tools omvatten voorraadbeheer, ordertracering, logistiek en distributie, en kunnen worden aangepast om naadloos te integreren met andere systemen zoals ERP-software en e-commerceplatforms. Met onze oplossingen kunt u gegevens analyseren en belangrijke prestatie-indicatoren (KPI’s) bijhouden voor het optimaliseren van de supply chain-activiteiten. Door de efficiëntie te verbeteren, verspilling tegen te gaan en kosten te verlagen, kunt u de winstgevendheid verhogen en tegelijkertijd de klanttevredenheid en -loyaliteit verbeteren.

Bedrijfsversneller

 

Vereenvoudig uw CRM-processen met Microsoft Dynamics 365 Business Accelerator. In de detailhandel krijgt u realtime inzicht in uw klanten voor gerichte marketing, meer verkoop en loyaliteit. In de productie stroomlijnt u toeleveringsketens, verbetert u de communicatie en verlaagt u de kosten voor meer klanttevredenheid en een betere concurrentiepositie.

Enkele automatiseringsoplossingen voor de detailhandel en de productiesector:

Oplossingen voor kwaliteitsborging

Onze QA-oplossingen zijn op maat gemaakt voor de detailhandel en de productiesector en bieden gestroomlijnde processen en real-time bewaking. Deze oplossingen verhogen de kwaliteitsnormen en zorgen voor efficiëntie en klanttevredenheid.
Onze aanpasbare QA-oplossingen optimaliseren uw activiteiten en behouden een concurrentievoordeel in de detailhandel en productiesector.

Verkoopportalen

In de concurrerende wereld van de detailhandel en productieverkoop is onze Sales Portal uw essentiële gereedschapskist, die u eenvoudig toegang biedt tot productcatalogi, prijzen en promoties om u te voorzien van tijdige informatie voor succes. Met deze oplossing kunt u efficiënt klantaccounts beheren, orders volgen en leveringen controleren, allemaal vanuit één centrale hub, zodat u gegevensgestuurde beslissingen kunt nemen en uw productaanbod kunt optimaliseren.

Verkoopassistenten

Onze op AI en machine learning gebaseerde verkoopassistent is je virtuele bondgenoot in de detailhandel en productie. Hij biedt realtime ondersteuning, stelt producten voor en begeleidt je door het verkoopproces, waardoor je beslissingen beter geïnformeerd en efficiënter worden. Met onze verkoopassistent heb je direct toegang tot belangrijke productgegevens, prijzen en promoties, zodat je snel kunt reageren op vragen van klanten en bestellingen, zodat je meer tijd kunt investeren in het onderhouden van klantrelaties.

Assemblagelijn assistenten

Deze assistent zorgt ervoor dat onderdelen nauwkeurig worden geassembleerd, houdt zich aan de kwaliteitsnormen en biedt realtime voortgangsupdates zodat problemen snel kunnen worden opgelost. Tegelijkertijd biedt hij waardevolle inzichten om processen te optimaliseren, knelpunten op te sporen en de veiligheid op de werkplek te verbeteren.
Hij maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals machine learning, om fouten en vertragingen te minimaliseren, wat leidt tot producten van hogere kwaliteit en tevreden klanten.

Onze bijen aan het werk

Interesse gewekt?